Keittiömestari Pekka Tolppa toivottaa tervetulleeksi äitienpäivän juhlalounaalle UKK-instituuttiin!

Äitienpäivän juhlalounaalla kaksi kattausta

Katamme valoisaan Sylvin Saliin juhlalounasbuffetin äitienpäivänä sunnuntaina 12.5.2019. Kattaukset klo 12.00 ja 14.30. Hinta 38,00 €/ henkilö ja 1–14-vuotiaille 1,00 €/ ikävuosi. Pöytävaraus kannattaa tehdä jo tänään! Varaukset ja tiedustelut: heini.tolppa@tolpparavintolat.fi tai puhelimitse +358 400 937 833 arkisin klo 9–15

Äitienpäivän buffetpöydässä tarjolla: Ginillä ja sitruunalla graavattua lohta | Lämminsavustettua lohta ja fenkoli-aiolia | Järvikala Skagen | Silli-vuolukerma-kakkua ja punasipuli-hilloketta | Tervasilakkaa | Kananpojan rintaa ja parmesaania | Kylmäsavustettua villisian kasleria ja marinoituja kasviksia | Juustoista parsa-pekaanipähkinä-salaattia | Keväistä tuorepasta-raviolisalaattia | Mansikka-meloni-salaattia | Punamangoldi-viherversosalaattia | Tilliperunoita | Järvikalaa ja jokirapukastiketta | Matalalämmöllä pitkään kypsennettyä naudanpaistia, tummaa timjami-puolukkakastiketta | Kaupunkihunajaisia säräjuureksia | Perunagratiinia | Rouheista oman uunin leipää, meri-suolavoita, oliivi-tapenadea, kukkais-yrttituorejuustoa | Kotoisia ruokajuomia | Kahvia ja teetä | Täytekakkua | Lasten pöydästä lihapullia, jäätelöä ja muuta maistuvaa…