Ajankohtaista

Joululounas 18.12. ja 19.12. klo 11 – 14

Perinteinen joulunmakuinen lounaamme on katettuna 18.12. ja 19.12. klo 11 - 14 Menu: Lämmin alkoholiton jouluglögi/ Appelsiinilohta ja ruohosipuli-mätimoussea/ Silli-vuolukermakakkua, matjessilliä ja hillottua punasipulia/ Savusärkimoussea ja Saaristolaisleipää/ Piparjuurisilakoita/ Rosollia ja punajuurikermaa/ Metsäsienisalaattia/ Pikkelöityjä inkiväärikurkkuja/ Viherversosalaattia, leipäjuustoa, sokerikarpaloita ja tillikermaviilikastiketta/ Tilliperunoita/ Joululeivät/ Miedosti savunmakuista lohi-järvikalamureketta ja jokirapukastiketta/ Juhlakinkkua ja sinappista omenakermakastiketta/ Jouluiset laatikot/ Luumurahkaa/ Piparkakkuja/ Kahvia ja teetä   Lounaan hinta: 23,00 €/hlö Pöytävaraukset: heini.tolppa@tolpparavintolat.fi / 0400 937833   Lämpimästi tervetuloa!...

Keittiömestari Pekka Tolppa toivottaa tervetulleeksi äitienpäivän juhlalounaalle UKK-instituuttiin!

Äitienpäivän juhlalounaalla kaksi kattausta

Katamme valoisaan Sylvin Saliin juhlalounasbuffetin äitienpäivänä sunnuntaina 12.5.2019. Kattaukset klo 12.00 ja 14.30. Hinta 38,00 €/ henkilö ja 1–14-vuotiaille 1,00 €/ ikävuosi. Pöytävaraus kannattaa tehdä jo tänään! Varaukset ja tiedustelut: heini.tolppa@tolpparavintolat.fi tai puhelimitse +358 400 937 833 arkisin klo 9–15 Äitienpäivän buffetpöydässä tarjolla: Ginillä ja sitruunalla...

Viikonlopun touhuja – avaamme tänään!

Huhheijakkaa, olipa työntäyteinen ja antoisa viikonloppu. UKK-instituutin Sylvin Sali järjestyi ja muuttui meidän näköiseksemme ihanien sukulaisten ja ystävien avustuksella. Lounasbuffet katetaan nyt uuteen paikkaan, toiseen päähän salia. Tänään tarjoamme matalalämmöllä kypsennettyä naudanpaistia, punasipuli-karpalokastiketta, nokiporkkanaa, paahtoperunaa. Kasvisvaihtoehdoksi valmistuu vuohenjuusto-punajuurilasagne. Runsas ja raikas salaattipöytä maustekastikkeineen ja ripotuksineen....